torek, 18. maj 2010

Vandraste bunkice drugi del

Vandraste bunkice so dobile dom. Zdaj je bilo potrebno samo še zbrati vse ideje v glavi. Odločitev, da bom naredila ogrlico je hitro padla. Tudi ta odločitev, da bo daljša izvedba ogrlice je bila zelo hitra. Naslednja odločitev je bila, da bo prostor med kroglicam moral zapolniti fimo. Cincala sem le pri izbiri barve. V igri sta bili dve barvi, to je rdeča in rjava. Meni osebno je rjava barva bolj pri srcu, je pa dejstvo, da je to bolj hladna in turobna barva, taka bolj za pozimi. Zime pa imamo letos vrh glave dovolj. In tako sem se odločila uporabiti rdečo barvo.

Najprej je bilo potrebno narediti take majhne trikotničke, jih lepo oblikovati, da so vsi približno enaki, jim narediti luknjice in speči. To je bil mali družinski projekt, ker so tu pomagale vse razpoložljive roke pri hiši. In tako je izgledala prva peka:

Bilo jih je še kar nekaj, no še dve sta bili pa res.

Nato pa je danes nastopil dan, ko sem vse te moje male kamenčke in vandraste bunkice nanizala na laks in nastala je ta ogrlica:



No pa sem zaključila še drugi del naloge.

7 komentarjev:

  1. Ojooooj...kolk malih fuclčkov si šla delat na roke...pacientka! Bravo!
    Ogrlica je pa po moje ravno zaradi teh koščkov tko lepa, bogata, polna...skratka njaaaaaami in en velik WAW...pridna si!

    OdgovoriIzbriši
  2. :) super si tole zaključila :)

    Tile picimici koščki so pa res minimalni ... vsa čast!

    OdgovoriIzbriši
  3. saj ne morem verjet, da si se res spravla delat "kamenčke", noro in ogrlica je krasna

    OdgovoriIzbriši
  4. Ježeštana. :) Koliko pickenih trikotničkov. Dobro, da je vsaj dovolj parov rok pri hiši. :) Čeprav za ene dvomim, da so pomagale. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. woooooooooo, tole si šla delat na roke??? jaoooo... divja ideja:) in super rezultat.

    OdgovoriIzbriši
  6. Me veseli, da vam je všeč.

    Mogoče je res malo nenavadno, da sem si dala posla in vse na roke nardila, ampak, ko bi ve vedle, kako je bilo to lušno delat. Zaposlila sem še hčerko na vsake toliko časa pa je zaokoržil še sine. In tako smo imeli kar nekaj prijetnih večerov.

    OdgovoriIzbriši
  7. pravi družinski projekt! Superca

    OdgovoriIzbriši